Egyszeregy

Szarházi út 60.

2013. május 04. - bergerdaniel

Minden 5.-8. osztályos felső tagozatosnak látnia kell a Terror Házát, vallja a KDNP. Illetve a faszt vallja, amolyan keresztény erkölcscsőszként kötelezővé tenné, mert azok a szemét komenisták, bizony. Mivel úgy gondolják, hogy az érintett iskolások "rossz neveltetést kaphattak politikailag", illetve "nincsenek tisztában a diktatúrákkal" (legalább most ízelítőt kapnak belőle, ha ilyen demokratikusan beterelitek őket a Schmidt-barlangba), ezért szükséges a politikai fejtágító.

Félreértés ne essék, a történelmi ismeretek bővítését igenis szükségesnek tartom, mert enyhén szólva is döbbenetes, hol tartunk a kérdésben. Tudok olyanról, aki úgy érettségizett le, hogy mentőkérdésként az első magyar király nevét kérdezték tőle, és türelmesen megvárták, míg eszébe jut.

Az azonban, hogy ez a tetű mélykeresztény gittegylet teljesen antidemokratikusan, az iskolákkal nyilván nem egyeztetve adott be egy ilyen javaslatot, ismét csak a saját legitimitásukat kérdőjelezi meg. Külön hab persze a tortán, hogy ez éppen a KDNP-nek jutott eszébe, reméljük, hogy az első tárlatot a bukott Hoffmann vezeti, annyira tele van plakátolva a kommunista rémtettekkel és az állampárti mutyikkal az egész múzeum, hogy biztos szembetalálkozna a múltjával. Hehehe.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr645280634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főkolompos 2013.05.05. 15:11:35

Nem tudom ki írta ezt a cikket, de egy ritka gusztustalan ember lehet. Ilyen hazátlan népszara, népszabadság szint. Szánalom.
süti beállítások módosítása