Egyszeregy

Innen csak felfelé lehet...

2013. július 11. - bergerdaniel

Vadai Ágnes, mindenki kedvenc baloldali matrónája (Istenkém, hol van már Lendvai Ildikó!) alapból nem híres visszafogott, hovatovább a magyar politikai életben minimum elfogadható vélemények megfogalmazásáról, de amit most leadott, az azért tőle is igen szokatlan. 

Iktatjuk a vele frissen megjelent interjút (legalábbis részletét, mert az eredeti helyen, a 11. kerületi Hírhatár weboldalán már nem található meg): itt van. Lássuk a legjobbat:

– Tételezzük fel, hogy a feljelentés létezik. Mire gondolt, amikor értesült róla?

– Ez természetesen Orbán velejéig rohadt rezsimjének a támadása.

 

Az amúgy kormánypártisága miatt igen hiteltelennek mondható Nézőpont Intézet legfrissebb felmérése szerint a DK 0.4%-on áll a biztos pártválasztók körében. Ha az a cél, hogy az őszi nagy kampányrajtra ebből ennyi se legyen, akkor a legjobb utat választotta az önjelölt pártököl. Érdekelne, Gyurcsány Ferenc hogy reagál arra, hogy Vadai habzó szájjal anyázza a rezsimet, bár a "Jól alszik, Viktor?" című performansza után lehet, hogy még helyesli is.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr225400832

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.12. 11:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S=klogW 2013.07.13. 09:58:40

épp csak a matróna fogalmával nem vagy tisztában kedves posztoló

Vadai minden csak nem tisztes, idős asszonyság
süti beállítások módosítása