Egyszeregy

Mutyiország II.: Nem lesznek nyilvánosak a trafikpályázatok

2013. május 07. - bergerdaniel

Visszautasította a NEFMI a több lap által indított petíciót, írja az origo.hu. Arra a felvetésre, miszerint az adatok mindenképpen közérdekűek, a minisztérium nagyképűen azt válaszolta, hogy nem azok, és kész. 

Nem fogjuk tehát megtudni, mégis hogyan lehet Nemzeti Dohányboltot nyitni az országban. Elég-e a Hírcsárda felvetése, miszerint elég, ha valakit Viktornak hívnak, szereti Ákos zenéjét, de még csak olyan egyszerű információt sem kapunk meg, miért nyertek az egész országban zömében Fidesz-közeli újdonatúj vállalkozók. 

A pályázatokon elért pontszámokat a "koncessziós szerződések megkötése után számított harminc napon belül" teszik majd fel a nemzetidohany.hu-ra (rövidítés, más domain fel sem merül, ez a legérthetőbb), így a fellebbezés lehetőségét is is olyan mesterien lökik el a picsába maguktól, hogy távcsővel kell keresni.

Valami egészen elképesztő, amilyen lekezeléssel a kormány ezt a dolgot most csinálja, ha a mutyi nem lett volna elég, még ezzel is dobálják el a szavazatokat. Mert abban egészen biztosak lehetnek, hogy az esetleg eleddig Fidesz-szavazó, most megélhetésüket elveszítő trafiktulajdonosok illetve családtagjaik támogatását ezzel elveszítették, ez akár százezrekre is rúghat, ne feledjük!

Kíváncsian várjuk, mikor hivatkozik a kormány az éppen ezért gründolt és villámgyorsan elfogadott adatkezelési törvényre (meg sem próbálták tagadni egyébként, hogy ezért csinálták, beszarok), és mikor kezdik az újabb osztogatást. Mindenesetre figyeljünk, vagy ha vállalkozni akarunk, haverkodjunk össze a helyi fideszesekkel.

(444.hu és origo nyomán, kép: Ténytár blog)

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr855287207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2013.05.08. 17:12:35

Eközben ha az ultrák szélsőségesebbjei nem lesznek ott a stadionokban, azzal nem kevesebb néző lesz a meccseken, hanem több. Debrecenben most újságírót fenyegettek meg.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4443_a_nevtelen_ultrak

nemjogasz 2013.05.08. 17:34:03

"saládtagjaik támogatását ezzel elveszítették, ez akár százezrekre is rúghat"

Oh, elfeledkeztünk a fidesz egyik csodafegyveréről, ami anno szintén óriási vitát kavart, ami mára sajnálatos módon elült.
Ez pedig, a határon túli szavazók. Ugye még ha nem a fidesz kormány töltögeti ki állítólagosan valahol létező "magyar" "állampolgárok" nevében a levélben(!) jövő szavazatokat, akkor is lehet párszázezer jóember, aki rettentő hálás fideszéknek, hogy kibicként belepofázhat ennek az országnak a sorsába. Nem is kérdés, kire fognak szavazni. Ilyen szempontból százezer minusz magyaroroszági magyar szavazata mit számít, ha van háromszor annyi "külhoni állampolgár"...

eMJe 2013.05.08. 17:46:24

pár dohányboltos sok-sok rezsicsökkentés rajongóval szemben? elég win szitu narancskomcsiéknak

kpityu2 2013.05.08. 18:18:08

Az adatkezelési törvényt inkább mutyitörvénynek kellene hívni.

@nemjogasz: Nem sajnálom tőlük, csak azt szeretném, hogy én is szavazhassak a határon túli szervezetek képviselőire az ottani választásokon. Az összetartozás jegyében.

Attilajukkaja 2013.05.08. 18:35:52

@kpityu2:
"azt szeretném, hogy én is szavazhassak a határon túli szervezetek képviselőire az ottani választásokon"

Abszolut jogos!!!

nemjogasz 2013.05.08. 18:47:42

@kpityu2: igazság szerint én viszont sajnálom tőlük. Akkor akarjanak szavazni, ha idejönnek élni és viselik a következményeket.

2013.05.08. 19:22:19

Az nyilvános lett már, hogy a magyar parlamentben ki izraeli-magyar állampolgár, vagy a zsidók még mindig szégyellik és titkolják a zsidóságukat?

nemjogasz 2013.05.09. 15:56:55

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
A Rorschach teszten is mindegyik képről a zsidók jutottak eszedbe?
süti beállítások módosítása