Egyszeregy

Ezeknek holnaptól sóbánya

2013. október 12. - bergerdaniel

Aki nem jégbe fagyasztva töltötte a tegnap estét illetve az azóta eltelt fél napot, az már tudja, hogy hazánk aranylábú labdarúgói történelmi, 8-1 arányú vereséget szenvedtek Amszterdamban az utolsó előtti VB-selejtezőn. A vereség után Egervári Sándor gyakorlatilag még az öltözőben lemondott, helyére ideiglenesen Csébi Sándort nevezték ki. Csodával még meglehet a második, pótselejtezőt érő hely.

Eddig a hír, és akkor most a szomorú valóság: a magyar labdarúgás évszázados mélypontján van. Megbukott Csányi, megbukott mindenki, aki ebbe valaha több pénzt akart ölni, morális mélyponton vannak az unatkozó, nagy pofával nyilatkozó futballcelebek Dzsudzsák Balázstól Németh Krisztiánig. Utóbbi annak ellenére érdekes, hogy Csányi még kinevezésekor leszögezte: nem lesznek bulizgató focicelebek. Munka lesz, újjáépítés lesz, Egervári és a vb-bronzérmes u20 válogatott jelentik a jövőt.

Munka és újjáépítés nincsen. Adóforintból stadionépítés viszont nagyon is. Nézzük csak meg egy infografikán, mi pénz ez:




(via Buksza és 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr965564933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gipsz.jakab 2013.10.13. 13:19:17

elmútnyócgól a hibás...

a narancsosok joban tejjesítenek...

megj:
az azér xar érzés lehet pl egy világklasszis kapusnak (Bogdán Ádám)
hogy láttya menynire alkalmatlan gerinctelen csürhe+
élősködő siserehad szállta meg a magyar focit és szívja el a lét...

2013.10.13. 16:50:55

Hát fiúk, ezt itt a csúcson kellene abbahagyni.
süti beállítások módosítása