Egyszeregy

Forró szeretettel köszöntjük Drága Vezetőnket!

2013. május 31. - bergerdaniel

ORBÁN VIKTOR, Magyar Szabadságharcos Népünk Legelső Vezetője ma tölti be életének 50. születésnapját. Ez alkalomból, ahogy azt jó Néphez, szeretett hazájukhoz hű Polgárokhoz illik, szinte senki sem hagyja ki saját magát az ünnepélyek szervezéséből, s a Polgári Műszakok bejelentése már tegnap tetőzött több, mint 50-nél. Többet azért nem rendeznek a dolgozók, mert logikai képtelenség, hogy Drága Vezetőnk ennél többre eljusson egy nap. Cikkünk most összefoglalja a legfontosabb eseményeket és tudnivalókat.

orbán paintelt.jpg

Drága Vezetőnk tegnap a tőle megszokott szerénységgel, már-már kissé pironkodva fogadta a Magyar Rádió 180 perc című reggeli műsorában a közmédia dolgozóinak dalban elmondott köszöntőjét. Ezután, ahogy már annyiszor, dörgedelmes szónoklatot intézett Népéhez, a Polgárok őt hallgató millióihoz. Ebben keményen támadta többek között a kapitalizmus belülről is rohasztó leggonoszabb képviselőjét, az Európai Uniót, akik a héten ismételten kirohantak csodálatos Alkotmányunk ellen. Megjegyezte, hogy az ünnepen sem feledhetjük el, újra és újra fel kell vennünk még a harcot az européer bomlasztók ellen, munkával, büszkeséggel, erővel. Kitért még a trafikügyre is, melyet az ellenséges politikai pártok nem átallanak továbbra is trafikmutyinak hívni: szavai nyomán világossá vált, hogy a kormány soha nem tett, és ezután sem fog olyan lépéseket tenni a csodálatosan kidolgozott és megszervezett trafikosztásban, melyből bárki politikai előnyt sejthessen.

nyilatkozik.jpg
Vezetőnk ismét bölcsen szólalt meg - de mi mást várunk tőle?

Ma reggel kiküldött tudósítónk óriási tömeget jelentett a Hősök Terének környékéről, ahol boldog óvodások és első osztályos tanulók dicső kormánypártunk logóját formázták meg egy több ezres élőképben. Az Időkerék mellett felállított emelvényről Vezetőnk hangosan tapsolt helyettese, Semjén Zsolt, a Párt országgyűlési vezetője, Lázár János, és a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának társaságában. Ellenséges lapok olyan hazugságai jelentek meg, hogy a nézők között rágyújtani merészelő provokátorokat Lázár Polgárvezető intésére a TEK emberei a térről elvezették. Szemenszedett hazugság!

Ezután a Polgárok hangosan éltetve a Nemzeti Bank épületéhez vonultak, ahol kivetítőkön nézték sok ezren Matolcsy György, gazdaságunk Géniuszának ünnepi alkalomból tartott sajtótájékoztatóját. Itt a Géniusz bejelentette, hogy az ünnepi alkalomra való tekintettel a mai napon - hogy ne terheljük az európai helyzetünket, csak jelképes módon, a mai napra - 50%-ra emeli a jegybanki alapkamatot. Szavait kitörő ováció kísérte a környéken, tudósítónk azt mondta, többen sírva tapsoltak, megint mások elájultak. Utóbbiak főleg idősek voltak, és csakis az örömtől tették. Szívünk is együtt dobog ma!


matolcsy.jpg
A Géniusz örömmel látta az óriási tömeget a Banknál


Felgyorsultak az események: Drága Vezetőnk autóba pattant, hogy a Felcsúti - félig máris készen álló!!! - Stadionban számára rendezett vidéki ünnepélyre idejében leérjen. Mondani sem kell, persze, hogy a Vidék megmozdult a hatalmas, 800000 férőhelyes arénában. Szívüket, lelküket beletették a néptáncbemutatóba, a botos táncoknál pedig a stadionba szerencsésen bejutók - a jelképes, 50 forintos jegyek hónapokkal ezelőtt elfogytak - zokogva énekelték a Polgároknak hetek óta hozzáférhető (mondani sem kell: a széthúzó reakciós sajtóban ocsmány módon kinevetett és lejáratott) Nemzeti Összetartozás Dalát, szomorúan gondolva elszakított külhoni testvéreinkre. A Duna Televízió Kívánságkosara is a helyszínről jelentkezett, a nemrégiben kiadott közlemény szerint a legtöbbet kért dalok a Kedvesem, A Hűtlen és az elmaradhatatlan Indiántánc voltak. 

Nem értek véget itt sem a programok - Vezetőnk kedvenc focicsapatai - Debrecen, Videoton, Fradi, Újpest, a Real Madrid és a Felcsút - felajánlásból ingyen játszottak egy rövid bemutató tornát két csoportra bontva. A tornát kifogástalan bíráskodás mellet, az esélyeknek megfelelően a Felcsút nyerte. Egy szomorú közjáték zavarta meg ekkor ezt a verőfényes napot: felforgató szélsőjobboldali ultrák - információink szerint a Fradi és az Újpest "szurkolói" - egy drapériát feszítettek ki, melyen ez volt olvasható: "Orbán, ez ugye nem kerül többe, mint a Thatcher temetése? Tolvaj Csányi, takarodj!!!" A fasiszta ultrákat a stadionból kivezették, de egy kilencéves leányhuligán a rendőrökre támadt, így a rendőri vezetők döntése nyomán könnygázzal ártalmatlanná tették. Csányi Sándor percekkel ezelőtt közleményben kemény hangon ítélte el a felforgató huligánok aljas provokációját, és a következő bajnokságra előre 8-8 millió forint pénzbírságra, illetve 20-20 pont levonással sújtotta a huligánok csapatait.

Eddig tartott hát beszámolónk az ünnepélyekről, de ne feledjük, messze nincs még vége! Este élőben követhetjük, ahogy iskoláinkban piros arccal, harsányan énekelnek iskolásaink Vezetőnknek (nem elfeledni: itt még nem az Összetartozást kell!!!), az Alkotmányunk felavatásakor már oly' szépen bizonyító Operaházban ünnepi koncertet ad Ákos, az Edda Művek, Miklósa Erika, illetve rövid jelene
tet láthatunk majd a nyáron Új Korszakára készülő Nemzeti Színház egy darabjából. Hogy melyikből, az meglepetés. Az est házigazdái Vidnyánszky Attila és D. Tóth Kriszta lesznek, az estét Kerényi Imre, Dörner György és Nemcsák Károly közösen rendezték. Természetesen mindez követhető lesz a közmédia összes csatornáján, ebben persze, hogy nem számíthatunk a felforgató RTL Klubra és társaira. A szervezők azonban kérik, hogy a Polgárok inkább a városszerte 50 helyszínen elhelyezett kivetítőn kövessék, ahol a sör jelképes 50 forinton lesz majd kapható. A központi helyszínen, a Lendvay utcánál található kivetítőnél lesz a legérdemesebb tartózkodni, itt ugyanis egy sorsoláson rettentő aranyos kölyökkomondort is lehet majd nyerni! Az eseményt a Szőke Feri - ha nem viselkedsz, kitépjük a szíved biztonsági szolgálat és a TEK közösen biztosítja.

Különben is, miért vagy még a gépnél, Polgártárs? Sipirc ünnepelni!!!

 

veledvagyunk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr35331512

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.31. 17:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Hódolat Viktornak! 2013.05.31. 15:02:01

Fontos világpolitikai tényezők, köztük a Cifra Kaloda videóban köszöntik Orbán Viktort születésnapja alkalmából. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.           

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Észmegálló 2013.05.31. 16:55:58

Szavakkal elmondani sem tudom mit érzek. Ezért helyettem szóljon a művésznő. :)

www.youtube.com/watch?v=kQtHzN26Yck

Fejesrob 2013.05.31. 17:43:33

Akármilyen szar is egy blog, elég az index címlaphoz az is, ha Orbánnal foglalkozik.

De ma különösen szarok vannak, idáig ez viszi a pálmát.

Pop40 2013.05.31. 18:22:15

Kitűnő írás. :)
Csak komolyan ne vegye a sok retardált fideszes, még a végén kihúzzák a fejüket a csuti tolvaj seggéből és nekiállnak keresni az 50 forintos sört. :))

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2013.05.31. 18:37:13

@Pop40: ha valaki ilyet lát ma a városban, AZONNAL fotózza le, vendégem egy bebaszásra! :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.31. 18:44:09

Ahogy írod a szokásos stand-up nem maradhatott el. A Kedves Vezír még a szent napon is dolgozik.

Pop40 2013.05.31. 18:48:39

@berger90:

Pontosítsd kérlek, mert nem tudom, mire vonatkozik a nagylelkű felajánlás: retardált fideszesre, csuti tolvajra, vagy 50 forintos sörre? :)

Chalky White 2013.05.31. 18:52:49

És még azt mondjátok lélekvándorlás nem létezik....

villamos alóli kacaj 2013.05.31. 18:55:20

Hát, tényleg DRÁGA!
Mondhatnám, k..va DRÁGA !

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2013.05.31. 18:55:27

@Pop40: ahogy te magad írtad, összetett a feladat: retardált Fideszes, aki életre-halálra keresi az 50 forintos sört (és persze reklamál, ha nem talál) :)

Pop40 2013.05.31. 19:04:19

@berger90:

De ha lefotózok egy retardált fideszest, amint életre-halálra keres valamit, hogy bizonyítom, hogy az 50-es sört kereste? :P

Most gyorsan el is megyek pár órára, hogy keressek egyet, addig találd ki, milyen klassz helyre fizetsz be érte. :DD
(Tényleg, 2 retardált, keresgélő fideszesért remélem dupla jutalom jár. :D)

röhögő 2013.05.31. 19:16:32

@Pop40: Retardált fideszest keresni nem kunszt, tele van vele a város. Fénykép is van, ott van wmiki mingyá. :-))

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2013.05.31. 19:17:29

@Pop40: a dupla bebaszás csak úgy érvényes, hogy én is. és csak jelzem, nem én vagyok a Zuckerberg, szóval remélem, találsz romantikát a Népszínház utcai lebujban, más nincs :D

béla a görög (törölt) 2013.05.31. 19:59:59

@Észmegálló: Ember kiirhattál volna egy '18+' -os karikát vagy valami. :D
ERRE nem voltam, felkészülve :) :D
Ez nagyon kemény volt.

Pop40 2013.06.01. 18:53:17

@röhögő:
Gondolod, szabadidőmben ezeket a degeneráltakat bámulom képeken?:)

Persze ha megfizetnek érte, ahogy írta a kolléga, az más. :)

Pop40 2013.06.01. 18:55:12

@berger90:

Felőlem bebaszhatsz te is duplán, mennyiben érint ez engem?:D

Ritkán iszom amúgy, de majd maximum másra költöm. :)
süti beállítások módosítása