Egyszeregy

Tényleg lesz még egy kör

2013. május 17. - bergerdaniel

Az Üzenőfüzet infója szerint második körre is sor kerül a trafikpályázatokban. Azután, hogy minden fidesznyuszi biztosította barátai és üzletfelei megélhetését, most nagy kegyesen kiír még egy kört, hogy lássa a nép: nem vagyunk mi szőrösszívűek, csak éppen beszopjátok, hülyék.

Mielőtt drága trolljaim habzó szájú mocskolódásba logikusan felépített észérvek hozatalába kezdenének, leírom, mi is a baj a második körrel: összesen egy hetet (!!!) adtak a feltételek teljesítésére, szemben az első körben a haveroknak adott több hónappal. Ez még Lázár János fokmérőjét is kibaszhatta, mert le bírta nyilatkozni, hogy "legfeljebb 100 új koncessziónyertes lesz így". Persze az, hogy esetleg szóljon a főnöknek, fel sem merült, legalább leszoknak a gecibe a büdös parasztjai, gondolhatta a nemdohányzók felkent kereszteslovagja, a Philip Morris önjelölt boszorkányüldözője, ez a drága ember.

Egy hét adott tehát arra, hogy bizonyítsuk: mi húsz éve ugyanott, ugyanazzal, jelesül most a dohánytermékek értékesítésével foglalkozunk. Aki ezt megpróbálja, keresztülviszi, minden elismerésünket fogadja mély tisztelettel körítve.

Egy dologra figyeljünk: ne legyünk balosok, mert akkor Orbán utánunk jön, és majd jól nem fenyeget meg, pedig. És akkor, hogy. Szóval óvatosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr285305280

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Trafikrabló visszatér 2013.05.19. 10:24:43

A trafikbotrány kirobbanása után összegyűlt egy párt legfelsőbb köre. Az előző rész itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása