Egyszeregy

Hogyan vezessünk sikerre egy tanácsadó céget?

2013. május 17. - bergerdaniel

Havi 600 ezres díjért adott tanácsot Rákay Philip feleségének cége a Fidesz-frakciónak, illetve a kormánynak, írja a 444.hu. Az alábbiakban mi is tanácsot adunk arra vonatkozólag, mi kell ma egy sikeres céghez, legyen az bármilyen alapállású, foglalkozzon bármivel. 

  1. Legyünk tökéletesen bizonyosak abban, hogy férjünknek megfelelő kapcsolatrendszere van, és azt mi ki is tudjuk használni. Enélkül gyakorlatilag a megbízásoknak is előre búcsút inthetünk, a multicégeknek is megvannak a maguk tanácsadó irodái.

  2. Ha ez nem adott, igyekezzünk jóban lenni a helyi vezetőkkel. Ha nem Fideszes az adott település vezetője, próbálkozzunk máshol, más megyében akár. Utóbbi opcionális, vegyük figyelembe a területi elhelyezkedést, és azt, milyen régóta van haverságban hozzátartozónk a helyi vezetőkkel.

  3. Nagyon fontos, hogy mivel nem egy szaros trafikot, hanem tanácsadó céget kívánunk akár startup-helyzetből is a csúcsra juttatni, legyenek nagy terveink! Foglalkozzanak a nyugdíjasok a szaros kis boltjaikkal (negyven évig tisztességesen dolgozni már eleve röhej, nem?), mi milliókban gondolkozunk! Nem baj, ha hozzátartozónk a közszolgálati média valamely prominens közép-, vagy felsővezetője, így el lehet sumákolni, ha valamit elbasztunk, vagy valami fasz ellenzéki "indexes bértollnokok" szaglásznak utánunk.

Ez a három pont a legfontosabb sarokkövei, enélkül eszünkbe se jusson! Menjünk el gürizni szaros 500 euróért, amiről persze senki más, csak az EU tehet. Mi büszke szabadságharcosok vagyunk, ha a fenti pontokat betartjuk, nemsokára mi adhatunk tanácsokat az EU-nak, hogyan kellene ezt csinálni. A magyar ember leleményes.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr605303664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása