Egyszeregy

Megvan a szekszárdi hangfelvétel!

2013. május 09. - bergerdaniel

Amint a mandiner beszámolt róla, a HVG megszerezte azt a hangfelvételt, mely bizonyítja, hogy egyeztetésre került sor a trafikpályázatok nyerteseit illetően. Ezt a tényt Horváth István polgármester több ízben tagadta. 
A HVG azonban jelezte, hogy a személyes adatok védelme miatt a hangfelvételt egyelőre nem hozza nyilvánosságra. Ez a hangfelvétel azonban nekem is megvan, most szöveghűen nyilvánosságra is hozom.

 - Na, eldöntenétek végre? Mennem kéne a gyerekért, bazmeg. (öngyújtókattanás)
 - Baszki, és ilyenkor rágyújt, pedig tilos! (öblös nevetés több embertől)
 - Anyátokkal szórakozzatok. Na, akkor a Bélus kap? Direkt kértem, ne szopassatok!
 - Nyugodj meg, Pistám, tudom hogy jössz neki eggyel. Majd kap a MOL-tól helyet, ne izguljál, de míg kinn voltál pisálni, elosztottuk.
 -A jó édesanyád disznaját, azt osztogassad! Önhatalmúskodunk, buzikám?! Na, majd mehetsz vissza Komlóra bányásznak, hogy a csille rohanjon neked boldogan, te kis gané! Megteszlek jegyzőnek, mert apádé a kocsma, te meg rögtön a székemben érzed magad, vagy mi az isten haragja van már?!
 - Jól van, bazmeg, nyugi. Faszomtól vagy ilyen ideges állandóan, egyből a torkunknak megint. Tessék, na, akkor hogy a rákba szeretnéd ezt a három helyet elosztani, amit nagy kegyesen idebasztak nekünk a főokosok, okostojás?
 - Azzal kezdjük, hogy az újságosokoat elzavarom innet a gecibe. Ugatnak, hogy külön engedélyük van rá, meg ki vagyok én itt. Ezek még nem ismernek, hát most beszopják. Szóljatok a rendőrkapitánynak, hogy ha balhéznak, meg feljelentgetnek, üssenek kérdezés nélkül, egyszer csak megunják. Nekem nem fog bazmeg egy újságos cég pronyózni, az apja faszát gondol magáról az összes, nem vágom. Amint ez megvan, szólunk a kőműves Bélusnak, hogy szedje össze a brigádot a kocsmából, legalább dolgoznak azok is valamit. Megpályáztatjuk a trafikká alakítást, majd küldjetek már neki egy tesztlapot, hogy milyen feltételek legyenek a pályázatban, hogy lehetőleg csak neki legyen megfelelő!
 - (kis csend)... milyen pályázatban?
 - Milyen pályázat, basszátok meg, hova a kurva istenbe figyeltetek már megint?! Itt mindent meg kell már pályáztatni, mert aztán jön ugatni az EU, hogy tisztességtelen verseny meg az apám fasza. Ettől meg az ország most, állítólag ebből van új kocsmája a Karcsinak a szomszéd faluban. Mit gondoltok, honnan van ennyi borász? Pályáztak!
 - (fáradt sóhaj) Akkor a Kovács, a Szikszói meg a Fazekas Bélus jó lesz?
 - Jó lesz, tudtam én hogy megy ez nektek. Látjátok, ha hagytok engem érvényesülni, mindjárt milyen szép csapatmunka van itt! Megyek a rákba, ha nem érek haza a gyerekkel időben, ki leszek picsázva megint. Ti meg menjetek a meccsre, de ha másnaposan melóztok holnap, mehettek szőlőt taposni barterba, geci!

A fenti "megbeszélés" természetesen a képzelet szüleménye. Minden szereplő, jellemvonás és trágár beszéd egyezése csak és kizárólag a véletlen műve lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr85291906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lyia (törölt) 2013.05.24. 22:42:59

Akiknek nem volt kétharmada, pl.:

Szent István

IV. Béla

Mátyás király

Ady Endre

Károlyi Mihály

Bartók Béla

József Attila

Radnóti Miklós

Rejtő Jenő

Pilinszky János

Kertész Imre
süti beállítások módosítása