Egyszeregy

Húzzatok ki a gátakra!

2013. június 06. - bergerdaniel

Nagyon ritka az, amikor egyetértek a Jobbikkal. Most azonban alá kell írni, hogy normális javaslattal álltak elő, nevezetesen, hogy halasszák el a parlamenti ülést, és minden honatya menjen ki segíteni az árvíz elleni védekezésben. Ezt a lépést csak szorgalmazni tudjuk, de persze, hogy néhány üdítő kivételtől eltekintve mind a seggét mereszti.

Az a helyzet, hogy ennél jobban nem lehet bizonyítani azt, hogy tényleg a népért vagytok. Azt is el tudom fogadni, hogy Rogán - hogy kurvára nem munkaruhában, az most mellékes - píár-célból kiment döngölni, Gyurcsány a Rómain homokzsákol (ez már inkább hasonlít a tényleges akarásra), de az, hogy a miniszterelnök kimegy munkálatokat ellenőrizni, na, hát az embernek a bicska kinyílik a zsebében. Hát tényleg nem volt ott senki, aki nyalás helyett adott volna egy lapátot a kezébe, vagy legalább egy zsákot?

De hogy ez a poszt se kenegesse hájjal a Jobbikot, azért azt is hadd tegyem hozzá, hogy elmész te a picsába, Volner János. Nem nyilatkozgatni kell mögötted a kiömlő Dunával, hanem minimum vezetni azt a teherautót, ami a homokot szállítja A pontól B-be. Én elhiszem, hogy kurva jó vágókép, csak nem pont erről szól a dolog.

És akkor még meg sem kérdeztem: hol van Mesterházy vagy Bajnai? Ugye nem a cicaharc foglalja le őket?

 

Itt lehet jelentkezni önkéntesnek, vagy további fontos infókat megtudni.

 


UPDATE:



A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr545348404

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.07. 11:52:06

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

serial sinner · http://wdcry.blog.hu 2013.06.07. 08:13:12

Itt válasszuk külön az egyszerű képviselőket a kormányzati tisztségviselőktől. Az egyszerű képviselőktől joggal várjuk, hogy ne csak a szájuk járjon, de kormánynak nem a homokzsákolás a dolga, hanem a szervezés. Több ezer ember irányítása nagyon komoly feladat, és legalább annyira fontos, mint a fizikai meló.
OV-n itt most csak a szánalmas PR videót lehet számon kérni.
süti beállítások módosítása