Egyszeregy

Bűncselekmény-e haveroknak trafikot osztani?

2013. május 21. - bergerdaniel

Az MSZP ügyészségi vizsgálatot szeretne a trafikbotrány kapcsán, legalábbis ezt mondta ma Lukács Zoltán frakcióvezető-helyettes egy sajtótájékoztatón.

Lukács elmondta azt is, hogy nyilvánvaló az ügy politikai háttere (ezt tudtuk enélkül is, de hát nyilván ki kell mondani olyan sajttájon, ahol x ember jelen is van, bár az MSZP sajttájain újabban x kevesebb 10-nél), valamint a ma nyilvánosságra hozott szekszárdi hangfelvétel egyértelműen bizonyítja, hogy összejátszás, előre egyeztetés történt a koncessziók elbírálásának ügyében. 

A frakcióvezető-helyettes leszögezte azt is: ha nem történik érdemi lépés az ügyészség részéről, akkor az MSZP azt úgy veszi, hogy a vádhatóság politikai érdekeket szolgál. Lukács bírálta továbbá a trafikok érdekkörének bővítését is, jelesül a gyermekeket megcélozandó jégkrémárusítást, ami ellen az ellenzék eddig is több ízben tiltakozott.

Elegendő lehet-e ügyészségi vizsgálat abban az országban, ahol a kormány arra is képes, hogy törvények visszadobása esetén az Alkotmánybíróság jogköreit is korlátozta? Nem, nem lesz elég. Bár mi nem értünk hozzá.

(mandiner.hu nyomán, kép: mszp.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr45311820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása