Egyszeregy

Steiner Kristóf, a politikai elemző

2013. május 03. - bergerdaniel

Már az egy igencsak kiröhöghető valami, ha tumblrről másolunk be politikai véleményt, de azt a picsogást, amit a mandiner képes volt bemásolni tegnap este, már tényleg az a szint, ami után a legalábbis elfogadható politikai kultúráért küzdő, azt nagyban szorgalmazó fotelpolitikusok is undorral fogadnak. 

A linken található picsogást Steiner Kristóf nyilván komolyan gondolta, de persze ez egyáltalán nem meglepő azoknak, akik tisztában vannak "irodalmi munkásságával" (Krasznahorkai meg forog a sírjában, pedig a fószer még nem is halt meg, copyright by Ford Fairlane), de az, hogy a mandiner, mint magát elvileg komolyan vevő vagy legalábbis erre törekvő portál ezt be is másolta, megkérdőjelezi a normalitást legalábbis. 

Mégis, mire számíthatunk legközelebb, Kiszel Tünde elemez? Esetleg Liptai Claudia magyarázza el Matolcsy új agyrémeit (hé, ez nem is rossz kampányötlet)? Soma Mamagésa, mint meghívott szakértő a választási műsorban?

Azért azt tényleg ne. Dopeman pártalapítása azt hiszem, éppen elég lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeregypol.blog.hu/api/trackback/id/tr415263205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása